sinä sanot,
minä nyökkään
sinä kysyt
minä puistan päätäni
sinä ihmettelet
minä hymyilen
sinä suutut
hymyni kuolee..
sinä opit
minä varon
sinä naurat
minä... en tiedä?
sinä kysyt,taas
minä pakenen
sinä seuraat
minä pysähdyn,hengähtämään..
sinä sanot
minä kuuntelen
sinä kysyt
minä... en tiedä vastausta
sinä tiedät/luulet
minä luulen/tiedän
sinä olet enemmän
minä olen liian kaukana..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi