elämä sarjakuvaa..
kolmessa ruudussa selviäisi,vitsi
naurattaisi tai ei..
eilinen huomisen paikalla..
tietäisi mitä odottaa,tai odottaisi tietävänsä
tänäänhän ei naurata..
sanoissa vähemmän kirjaimia..
tai sanat kuin kiinalaisilla,symboleja
no,EVVK ja TPS naurattavat vieläkin...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi