ranskalaiset nakeilla
lupasit kyllä maksaa takaisin
joskus
unelmistasi kerroit
muistan vielä
saaren
tunteja taisi mennä
hämärässä
ainakin minulla
mutta ne viisitoista markkaa
ne maksettiin takaisin
jo silloin..
hymyllä
lupasit kyllä maksaa takaisin
joskus
unelmistasi kerroit
muistan vielä
saaren
tunteja taisi mennä
hämärässä
ainakin minulla
mutta ne viisitoista markkaa
ne maksettiin takaisin
jo silloin..
hymyllä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukava, hyvä runo...kaikkea ei tosiaan tarvitse maksaa rahalla..
Ja onko Parempaa?
Raha jää aina kakkoseksi, vaikka jotkut luulee muuta.
Sivut