Tuskan loppu. Intohimoinen suudelma luisen rakastajan kylmille huulille...Jäljellä on vain menolippuja Elämän ja Kuoleman Junassa. Seisomapaikat raiteiden välissä on varattu epätoivoisimmille.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Tuskan loppu. Intohimoinen suudelma luisen rakastajan kylmille huulille...Jäljellä on vain menolippuja Elämän ja Kuoleman Junassa. Seisomapaikat raiteiden välissä on varattu epätoivoisimmille.