Pimeän jälkeen uusi aamu. Yö vaihtuu kyllä valoon, aikanaan. Ikävä kaivaa kolojaan pimeyden suojaamana, heittäen ylijäämämultansa silmille, naurahtaa vahingonilosta. Mutta valo tulee kyllä, ensin on vaan selvittävä pimeän ohi, ikävä sivuutettava... Ja minä jaksan kyllä odottaa uutta päivää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pimeyden jaksaa, kun tietää että valo vielä voittaa.
Kaikenkaikkiaan ihmettelen, millä voimalla pohjoisen ihminen elää kaamostaan pimeästä pimeään, kun se täällä etelässäkin...
Vaikuttavaa.
etenkin tuo kolahti "ensin on selvittävä pimeän ohi.."
Toivotaan vaan jaksamista.
Sivut