Piilokameraa.Linssissä tähtien takaista taivasta.Mustaa, mutta niin sinistä; väreillä leikkivää. Hymyile... Sinua rakastetaan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Piilokameraa.Linssissä tähtien takaista taivasta.Mustaa, mutta niin sinistä; väreillä leikkivää. Hymyile... Sinua rakastetaan...
Kommentit
Aivan ihana.
Sivut