herään hiessä
uskaltamatta nukahtaa uudelleen
painajaiseni löysivät minut
kaivoivat esiin kiven alta
uusi strategia
lempeä uni saa väsyttää viholaiset
maailma näyttää paljon valoisammalta
kun teen painajaisistani ystäviä..
uskaltamatta nukahtaa uudelleen
painajaiseni löysivät minut
kaivoivat esiin kiven alta
uusi strategia
lempeä uni saa väsyttää viholaiset
maailma näyttää paljon valoisammalta
kun teen painajaisistani ystäviä..
Selite:
https://youtu.be/xA5nNyfoW4g
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Helpommin sanottu, kuin tehty... hyvä runo.
Sivut