puu, nurkka tai pönttö
helpotus kusetukseen..
kun läppäri ei inahdakkaan
ulospäin, sonera täysinkuollut..
puhelimen pirunpieniin näppäiltävä
vitutuksen kera elettävä..
vaan kusetuksenmakua suussa ei saa pois
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aina vaan ongelmia yhteyksien kanssa... sellasta se siellä korvessa, yks hyvä syy asua muualla :D Sorry vaan... pitäisi kai olla myötätuntoinen enemmän, mutku... mitäs asut siellä! :D
Sivut