pohojosesta etelähän tuulen mukana maan viettämänä korkealta lähtösin ei mielikähän matallu... Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.3.2015 0:00 990ecd07f3b9f2c117fdc52c601a232d Silleehä se tietennii on, et ikäsä korkeenpaekan leirilä mieltään kohottana . Ei matalassakaa paenanteessa mieltään pahota. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.3.2015 0:00 Psyloche Mieli mazentunut etelässä palaa takaisin pohjoiseen. Aina sitä vaan on niin ikävä kotiin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.3.2015 0:00 Riitu Eskontytär Mitäpä me mieltämme matalluttamaan, pohjoisen ihmiset! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Silleehä se tietennii on, et ikäsä korkeenpaekan leirilä mieltään kohottana . Ei matalassakaa paenanteessa mieltään pahota.
Mieli mazentunut etelässä palaa takaisin pohjoiseen.
Aina sitä vaan on niin ikävä kotiin.
Mitäpä me mieltämme matalluttamaan, pohjoisen ihmiset!
Sivut