valtavat sudenkuopat aurausvallien takana!
ja tämä ei pakene..
joskus,toivottavasti kaukana tulevaisuudessa
sen polttavat,keltaiset silmät
näkevät kaiken
kutsuvat emäntänsä huomaan!
mikälie jumalsusi,nimikin sillä on: Fenris
ja emäntänsä ei jätä jälkeä
vain kylmä koputus ovelta
ja Valkyria
johdattaa
Valhallan jäisille porteille
Kuolemattoman..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kylmän kaunista ja taidokasta.
Hyvä, mystinen runo
Hienoa kerrontaa. Kovasti pidän!
Sivut