taas oli jälkiä ilmestynyt
tämä jopa porstuan edessä pyörähtänyt
mikälie aarnikotka
seurannut valkeaa jänistä,
punaisen pillerin ottanut..
maanääriin kadonnut..
tassullaan portaisiin raapaissut tunnistettavan jäljen
metsänpeikko,pikkupiru
pan
virnistyksensä hehkuu aamuauringossa,
ilkeytensä paljastuu pimeän tullen
kohtalontoveri..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jotain ne koittaa sulle sanoa... ; ) Hyvä runo.
se on joku toukokuulla syntynyt nainen, se jänis (vrt kiinalainen horoskooppi) :D
monenlaista mielikuvaa herättää runosi, hauskalla tavalla
no kylläpä niitä siellä nyt lappaa omaansa tunnistamassa. täältä lähteneet. - sopivasti mystinen tunnelma runossasi (hetken mietin mikä on maa-nääri)
kaunis runo, jälkiä lumessa, luontoystävien jälkiä on kiva seurata, hieno sadunhohto runossasi
Sivut