Välttelen
peilejä
teriä
katseita
köysiä
ja
tikkaita
enkä milloinkaan
osta muovipussia
peilejä
teriä
katseita
köysiä
ja
tikkaita
enkä milloinkaan
osta muovipussia
Selite:
Varmassa vara parempi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut