Taara

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
69
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 19.9.2024 18:26

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Solmin mittanauhat kenkiini
todetakseni riittämättömyyteni

punnitsin kilometrejä
löytämättä tasapainoa.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata liikaa miettiä, antaa mennä vaan, omalla painollaan.
Jossain päin maailmaa jotkut matkaavat vatsallaan kuin mittarimadot, minne lie määränsä...
Toivottavasti et solminut nittä yhteen jottet vallan kompastuisi, alle. Tasamaalla taivaltain on vastuskin vakaa, mäkiä on monenlaisia, paitsi myötäistä ja vastaista, myös eri asteista, siis vietettä ja vastusta. Toiseen suuntaan joutusampaa, ikään kuin rullaavaaaaa... Hups!
Kieltämättä joskus on tullut oltua silmittömästi rähmällään ja nauhat solmussa, mutta vielä henki pihisöö :)
Sanomattakin lie selvää että: Hmmm...  <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot