Nainen

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:39

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

nainen pohjalainen

siinä vasta pakkaus

kesyttää hänet vaan rakkaus

on hän jääräpää

ei sanattomaks koskaan jää

hän on aito

puuttuu näyttelemisen taito

jos haasteita sä kaipaat

värikästä elämää

silloin valinta on oiva

nainen pohjalainen

mut on hän nirso valikoiva

ehkä rukkaset sä saat

ehkä onnen kanssaan jaat

uhkapeliä siis kosinta lie

turmioon tai hurmioon se vie

jos oot mies peloton

silloin nainen vahaa on

suussa sulavaa

kun rakkautensa hänen saat

onko kärsimystä ihanampaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvin analysoitu, etenkin viimeinen rivi on hauska yllätys.
Pohjalaisuus tuli tästä hyvin esiin ja myös itseironia, jota sitäkin tavitaan. Kokonaisuutena hauska.
 

Käyttäjän kaikki runot