Pilvien portailla

Runoilija Lumi Murhekoski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2022
Viimeksi paikalla: 6.5.2024 7:15

Asuinpaikka: Suonenjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.2008

Hei!
  1. Olen innokas kirjoittaja, moninainen taitelijasielu, ja kaipaan kipeästi palautetta kirjoituksistani.
    
    Kyseessä on siis herkkä, dramaattinen, pikkuvanha nuori, joka saa inspiraationsa luonnosta,
    elävästä elämästä ja aurinkoisita ja vaikeista kokemuksista. 
  2. "Kirjoittaminen on minulle tapa, josta en pääse eroon vaikka monia kertoja olen yrittänytkin.
    
    
     KIITOS
    äärettömästi siitä, että äänestitte minut 
    ✨ kuukauden runoilijaksi ✨
    heinäkuussa 2023
    
  3. 
    
    ~ Jokainen runo on tärkeä ~
    
    
    
    
 
Tuuli humisee,
kuiskii:
ettei tarvitse pelätä
tässä yössä.
Pelko on vain 
- mielen haamu
iltahämärässä

Ei ole mitään hätää
kun maa laulaa

hiljaa hyräilee aamuruskossa,
muistuttaen taivaanrannasta.

Kuiskaa tammikin,
aamusäteiden alta

Niin kauan kun vain pidämme
käsissämme keijupölyä.
Kukkii taivasten ruusut,
kertoen siivekkäistä
- tuulen ystävistä

Jalat lepäävät pilvien portailla,
kuin odottaen 
koska rappuset katoaa

muuttuu unelmiksi,
 enkeleiden suliksi,
untuvaksi.

Koko maailman kaikkeus
tuudittaa,
vaikka mereen vajoaa

- epäilys
silti jää
mieleen asumaan,
katoaako
pienikin kyyhkynen taivaalta

jääkö sulkaakaan taivaalle vaeltelemaan?

Mielen haamut ovat kuin
suuria linnunratoja
 aivan omia lakeja,
kieliä, päätöksiä
- valheita.
Mittavia sateita,
uusiutuvia murskyjä.

Annanko auringon kasvaa ohitseni,
kun minä seison, odotan, epäilen.
Unohdanko reitin taivaanrantaan?

- tässä pilvien portailla


 

 
Selite: 
Tälläistä taas. Vähän vaikeampaa taas 🌼 Niin en ole jaksanut täällä pariin päivään tehdä mitään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, aina ei tarvitse jaksaa, nuorenakaan.
Kiitos 🙏🏻
Ihana❤️❤️ pidän tästä kevyttä ja kovaa, keijut ja enkelit ym ....ihana sekoitus, virtaava 
Kiitän 🙏🏻
Kaunista luonnon lyriikkaa
Kiitos 🙏🏻
Todella kaunis ja ajatuksia herättävä runo.
Kiitos 🙏🏻🪷🙏🏻
Hieno aja koskettavaa, oli mahtavaa seurata runosi kulkua, vaikka aavistin siinä tämän päivän jännitteenkin ja toivon unelmista säilyvän 
Kiitän paljon kommentista 🙏🏻🪷🙏🏻
Jo otsikko vei mukanaan. Iso tykkäys!  :) 
Mukavaa että pidit 💚
 

Käyttäjän kaikki runot