Kaksi

Runoilija Alicia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 6.8.2016 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteita, ajatuksia, elämää. Kauneutta, pahaa oloa, tarinaa ja totuuksia.
 

Otetaan
Kaksi suunnatonta ikävää,
Kourallinen kaipaavia halauksia
Hyppysellinen haikeita ajatuksia
Ja annetaan hautua.

Valmista,
Kun on jäljellä
Vain kaksi,
Yhtä yksinäistä.

Selite: 
runotorstai inspiroi..
Kategoria: 
 

Kommentit

onnistunut noitamainen teksti. kaikki vaan samaan kattilaan ja katsotaan lopputulos. tässä se vain on hienosti suunniteltu ja sanat paikalleen asetettuna. hienoa.

upea, erittäin koskettava kokonaisuus

 

Käyttäjän kaikki runot