Sumuun kääntyy jo maa
harmaaseen ikävään.
Hymysi vielä mä nään,
sen sentään pitää saa.
Lennäthän taas
uniini kultareunaisiin,
ajatuksiin, haaveisiin,
joita rakastan minä niin.
Kuiskaathan jo,
kaipaatko,
niin kuin mä kaipaan sua,
odotathan mua?
Sanotaan, mikään ei kestä.
Sen aion vääräksi osoittaa.
Pettymykset jäädä saa,
Kukaan ei meitä estä.
Lennäthän taas
uniini kultareunaisiin,
ajatuksiin, haaveisiin,
joita rakastan minä niin.
Kuiskaathan jo,
kaipaatko,
niin kuin mä kaipaan sua,
odotathan mua?
Selite:
Riimittelyä, toimii parhaiten soitettuna.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tykkään