Kaksi kulkijaa

Runoilija Alicia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 6.8.2016 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteita, ajatuksia, elämää. Kauneutta, pahaa oloa, tarinaa ja totuuksia.
 

Katselemme toisiamme
hiljaisuuden vallitessa.
Me, kaksi haikeamielistä kulkijaa.

Elämä,
kaunis sana,
tarkoitus
toiveen ja rakkauden.

Mutta ei minulle.

Minulle elämä on julma,
sillä se hetkeäkään säälimättä,
erotti sinut minusta.

Poskelleni valuu kyynel,
mutta sen suolassa on ripaus toivoa.

Ehkä tapaamme vielä,
uusien kokemusten jälkeen
olen ehkä valmis sinun omaksesi.

Rakas

Selite: 
Joskus elämä erottaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot