Kauas

Runoilija Alicia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2004
Viimeksi paikalla: 6.8.2016 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteita, ajatuksia, elämää. Kauneutta, pahaa oloa, tarinaa ja totuuksia.
 

Näetkö katseeni..

Kuuletko huutoni!

Maan toiselle puolelle,
kauas kaukaisuuteen?

Suutelen ajatustasi,
hyväilen kuvitelmaasi,
ja harmaat hetket puhkeavat
väriloistoon kirkkaimpaan.

Kyyneleet eivät enää satuta minua.
Sillä tiedän niiden loppuvan,
yhteen ainoaan rakastavaan katseeseen.

Olet aina vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis kaipaava runo
suloinen tunnelma

kaunis kaipaava runo
suloinen tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot