Dream Brother

Runoilija lempinimimerkki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.1.2019
Viimeksi paikalla: 10.11.2024 15:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1986

Kiitos vaan kaikille äänestämisestä maaliskuun 2019 kuukauden runoilijaksi <3<3<3
 
Veri on vettä sakeampaa.

Toisinaan kai
                 niin helvetin sakeaa.

Sakeaa, että siihen ihan hukkuu.

 Lapsuuden kaikki lämpimät muistot.

Se sanaton luottamus.

Se jaettu tunne:

"toi rakastaa mua aina, vaik tulis mitä."


Synnyttiin samoista vehkeistä,
ja nukuttiin samassa sängysssä.
Kerran mä putosin yläpediltä sun päälle,
kun sä potkit vähän niinkun mun sängyn paskaksi.
No sellaista se oli,
rajumpaa rakkautta. 

Paljon jaettiin,

sä sait lopulta viimeisenä ne vanhimmalta lähtöisin olleet kierrätysvaatteet.


Niin vaik tulis mitä.

On tässä vuosien varrella tullutkin

vaik ja mitä.


On se luottamus ennenkin rakoillut,

mut rakkaus ei koskaan.

Veri on jaksanut tulla

toisen luo.


Miten siitä tuli näin helvetin sakeaa.

Olinko se vain minä, kun niin äkisti muutuin
eri ihmiseksi?

Katkeraksi
               ilkeämieliseksi
                                    lapsen ilkkujaksi


Niin kuin sut opetettiin,

olettamaan.


Lapsen haukkujaksi,

saatana.


Niin kai sen täytyy olla,

et äkisti vain minä muutuin. 



Koska uskon, et sä oot edelleen
ihan yhtä kiltti ja hyväsydäminen,


nöyrä ja hyväuskoinen.


Siitä on jo vuosia, kun

suunnittelin etukäteen sun hautajasiin musiikkia,
näin sen elävänä silmissä kuinka kaikki nostivat katseensa korkealle,
ja tunsivat sun läsnäolon sen musiikin kautta.

Mä ainakin tunsin,
istuessani kotisohvalla,

ja jollain hullulla tavalla se vähän helpotti,

ettei sydän ihan irronnut juuriltaan silloin. 


Nyt vuosia myöhemmin, oon istuskellut ihan eri sohvalla,

ihan eri kodissakin. 


Ja viettänyt mielessäni hautajaiset


meille.


Mutta ei nää päänsisäiset kestit oo yhtään parantaneet mun sydämessä märkivää haavaa,

jonka sä halusit repiä auki. 


Veri ei kierrä, kun siitä tulee liian sakeaa. 


 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=T38UqimS2GM&ab_channel=SkunkAnansie-Topic
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Anteeksi kiroilun, mutta tämän luettuani oli pakko sanoa syvään huokaisten "Ai saatana", koska tämä runo sattui ja kosketti niin monella tasolla. Ja yhdistettynä biisiin, niin huhhuh miten vahvoja tunteita herätti. Tämä herätti ison katkeransuloisen ikävän. Kiitos.
Kiitos paljon kommentistasi :)
Koskettavaa, etenkin viimeinen toteamus laittaa miettimään.
Kiitos :)
 
 

Käyttäjän kaikki runot