Runotyttö,
pohjoisen hymyilevä hippityttö peikkotukka
sieluni parantaja
Aisteissa
Viattomuutta
Viettelystä
Ripaus vaaraa
Piiloon, pakoon, pahaa maailmaa
sinut haluaisin kantaa
tekemään tammikuussa lumienkeleitä
ja juhannuksena kun taas sataisi
viipyä silmissäsi ja huulillasi
Vaan villikissaa
ei pääse silittämään kuka vain
Selite:
Tarkoitus on tehdä näitä useampi. Ja nykyään on jo niin vanha, että oikein tiedä kehtaako teinitytöistä edes kirjoittaa tällä tavalla, tosin teinihän olin tuolloin itsekin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut