valkoisen kissan tuomio

Runoilija JaniFilth

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Voiko se olla mahdollista! Tuo vanha pyhä mies ei ole metsässään vielä kuullut mitään siitä, että Jumala on kuollut!" ..näin puhui Zarathustra. Tarinani ovat (ainakin kovasti yrittävät olla) enimmäkseen kauhuun päin kallellaan, rehellistä palautetta toivoisin myös sinne! =)
 

Kotiini kun viikko sitten
saavuin, oli kylmä yö
tunnustaa en kellekään
aikonut, oli tehty työ
Kammottava, synkkä, josta päätin
-siitä milloinkaan
tulisi en kertomaan

Hiljaa oven avasin
en ketään saisi herättää
ajattelin, kukaan ei saisi
perääni ehättää
Vain minä, taivaan tähdet, kuu
tietäisivät
-ei kukaan muu

Vaan onnistunut en
herätin kissan
nyt huomasin sen
Se katsoi mua hiljaa
kirkkain silmin
kissa valkoinen
aiemmin niin suloinen

Nyt viikon päivät kissa
mua jo vaiti tuijottanut on
syyllisyyden tuskissa
pyörin; minkälaisen kohtalon
ansaitsen, sillä kissa
jonka tunsin, kissa valkoinen
nyt on verenpunainen

Selite: 
pitää kokeilla pitkästä aikaa jotain riimikästä.. oodi kissoille..=)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot