Ikuisuus

Runoilija Fructus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2017
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 12:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos vierailusta profiilisani!

Itse olen kovin kriittinen omia teksejäni kohtaan, eikä lähipiirissäni oikein ole henkilöitä niitä arvioimaan, joten arvostan jokaista kommenttia ja kehitysehdotusta.

Hyvää jatkoa!

 
 
Muisto alkaa

joulujuhla,
sali täynnä ihmisiä,
läheisiä 

parvi,
seison,
katson lavalle

alhaalla sisko laulaa
maailman
kauneinta
laulua

katson,
kuuntelen,
ilmassa tuoksuu vapaus
ja pidäteelty riemu
kuplii pinnan alla

Muisto päättyy

Kohtaus alkaa

tyhjä maailma
edessä pöytä,
päällä muistojen hiekalla täytetty
lasipurkki

joka onneksi on ikuinen

kohtaus päättyy
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeassakin elämässä tulee vastaan kaikenlaisia kohtauksia <3
nuorena
on ikuista
luulee tulevaisuutta
jos sitä edes ajattelee
yhtä hyväksi kuin mitä siinä tuntee

mutta
tulee aikuisuus
kovetettu käyttäytyminen
säännöt jotka jyrää

maailma tyhjenee

muistot lämmittää
 

Käyttäjän kaikki runot