Sunnuntai

Runoilija Fructus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2017
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 12:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos vierailusta profiilisani!

Itse olen kovin kriittinen omia teksejäni kohtaan, eikä lähipiirissäni oikein ole henkilöitä niitä arvioimaan, joten arvostan jokaista kommenttia ja kehitysehdotusta.

Hyvää jatkoa!

 
 
Olemme loikoilleet jo ikuisuuden nousematta sängystä

Aurinko paistaa petiimme, pöly leijailee edessämme. Ystävällinen ja raukea valo siivilöityy kauniisti kasvoillesi. Ulkona lokit viettävät omaa elämäänsä, huutavat jotain toisillensa eivätkä tiedä yhtään meidän ihmisten tuskista tai iloista. 

On sunnutai, mutta ei brunssia puistossa tai nauramista kaduilla.

Tänään et ole sinä.

Aistin sen jo aiemmin viikolla pienistä asioista. Kohautit vain olkia kysyttyäni kysymyksiä, joille aiemmin niin kovin nauroit. Se surutti minua.

Purppura oli tunkenut taloomme jo tovin, mutta en halunnut nähdä tai uskoa sitä. 

Olit huomannut tähden ensimmäisen kerran muutama viikko sitten istuskellessamme katolla lauantai-iltana. (Pääsimme sinne pienen luukun ja itsetehtyjen tikkaiden avulla.) Ymmärtääkseni se oli kiellettyä, mutta meistä niin tavattoman hauskaa. 

"Miltäköhän elämä näyttää tähdeltä käsin?" pohdit ääneen todennäköisesti enemmän itsellesi kuin minulle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa, taivaaseen ennättää vielä menemään, kuka vain <3
 

Käyttäjän kaikki runot