Tanssi salaisuuden keskellä

Runoilija Fructus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2017
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 12:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos vierailusta profiilisani!

Itse olen kovin kriittinen omia teksejäni kohtaan, eikä lähipiirissäni oikein ole henkilöitä niitä arvioimaan, joten arvostan jokaista kommenttia ja kehitysehdotusta.

Hyvää jatkoa!

 
 
Laitoimme cd-soittimeen vanhan The Crashin levyn ja aloimme tanssimaan ja laulamaan kevyen brittipopin tahdissa. Nauroin kun näytit kaikista hassuimmat tanssiliikkeesi ja leikit esiintyväsi suurelle yleisölle.

Ihailin sinua aina siitä, miten pystyit heittäytymään ja olemaan välittämättä muiden mielipiteistä.

Otit minua kädestä ja pyörit ympärilläni. Kiihdytit vauhtia kunnes sotkeennuimme toistemme jalkoihin ja kaaduimme nauraen lattialle toistemme päälle. Suutelit minua nopeasti, maistoin hien ylähuulen päällä.

Nousit nopeasti,
tule,  sanoit ja ojensit kätesi.

Sanoin olevani väsynyt ja rohkaisin sinua jatkamaan yksin,
voisin katsella täältä alhaalta, sanoin.

Tanssiasi rytmittivät minulle niin tutut syntikkasävelet ja vetävä laulu ja liikuit niin sulavasti ja nauttien.

Ja mietin milloin kerron sinulle tietäväni salaisuutesi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Salaperäistä, mikähän se salaisuus on, lukijaa jäi kiinnostamaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot