Tarina

Runoilija SemiKatsy


Oli kaunis kesäpäivä
Istuin kahviossa, olin pyöräillyt sinne
Näin teidät, kuulin kun hän puhui ystävälleen
Kuinka et ollut koskaan unohtanut minua
Minulla oli amppari mehujään värinen takki päällä
Olin tehnyt sen itse, koin olevani kaunis
Ja valmis päästämään irti sinusta
Kunnes tulit jälleen, sanoit haluavani vain minut..



Kunnes heräsin! 
Selite: 
Niin ihanan ristiriitaiseen fiilikseen jäin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi se olikin vain unta, vai kuinka?
 

Käyttäjän kaikki runot