Humala

Runoilija SemiKatsy

Kohtasimme jälleen
en edes muista
milloin viimeksi
olisin nähnyt sinut
kunnolla

Tiedäthän että saat edelleen
sydämeni sykkimään hetken
sinulle

Olit humalassa
niinkuin minäkin

Et huomannut minua 
tai ehkä et halunnut


Olet edelleen niin kaunis


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy mennä rohkeasti juttelemaan, ehdottomasti selvin päin.
Hyvä tapahtuma kerronta, hyvä humala ei känni, tunnelmalinen oikeaa rakkautta hakeva, ja kaunis aikaa hakeva lopetus.
 

Käyttäjän kaikki runot