Elämissä

Runoilija SemiKatsy

Haluan sinut
olen aina halunnut

Ehkä jopa edellisessä elämässäni

Toivoin aina että tulisit
Toisin mukanasi sen jonkin mitä olen aina etsinyt

Muttei se mene niin

Sinä et halunnut minua
ainakaan tarpeeksi

Ehkä seuraavassa elämässä?
 
Selite: 
Jälleen kerran kumpa osaisi unohtaa!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipausta huokuu runosi ✨
 

Käyttäjän kaikki runot