Kuinka?

Runoilija SemiKatsy



Kuinka päästä irti
Jos ei koskaan ollut mitään mistä pitää kiinni?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä ajatus, luulisi että jossakin on aina kiinni kuitenkin.
 

Käyttäjän kaikki runot