kauemmille

Runoilija 8c3ac741176dd0263f9f7b7c87042295

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2017
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
kuljemmeko niin kauas
että toisemme olemme


kummalle soisin kauniin suusi
kummalle sen punaa
kummalle kokonaan

jos niin olemme kulkeneet
toisemme

jos rintani täysinä
nuput keveinä

tiedän
sydämeni liikutuksilla olet
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

miksi kysyt, vastaamattomana pysyt
ominta oma. olkoonkin niin somaa
ei sitä lainaten voi irrottaa
vuoroisuus toimii ja näkee kauempaa
sisäinen tie on umpioissa
laikattoinen ajatusten lonkeroissa
sillä on häntä ja nouse pää
siinä juuret ja kasvu ovat hetkeä tärkeämpää
se mikä ei yllesi ota, on paha tahto ja sota
hiljaisuus on hetkissään hyvä
yhteys estoton kuin timantin jyvä
 
Kaunista kerrontaa, toivottavasti moni lukea haluaa.
 

Käyttäjän kaikki runot