kuiskaan ikävään

Runoilija 8c3ac741176dd0263f9f7b7c87042295

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2017
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
säikähtäneen illan
siirtyessä
yön taivutetuille

puen jo ikävää

riisut vertani
syleilet
pohjoisen kauneimmillaan
leikatessa valoa jäykistyvää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

jyrkän kulman taittuessa
sydänjuurten voipuessa
unen, toivon valo kajoo
usein pelkkä sielu ahtoon vajoo
luonnon olo ehdoton
seitin ohut riiden kesto on
- koskettavaa on runokerrontasi
 
Ikävä on tuttu tunne varmasti jokaiselle ihmiselle ja eläimelle.
 

Käyttäjän kaikki runot