Kerrospukeutuja

Runoilija 8c3ac741176dd0263f9f7b7c87042295

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2017
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
missä olet puiston karhu
suojatti paimen
sauvoinesi

alpakkaa peittonasi
saarnaaja

kaunista katariinaa
roskisten kuningatarta
turvaksi
valtakuntaasi halajat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

muutos viiltää maisemaa
ennen ollutta vitkaan kadottaa
kadun harmaan pinnalla
on kuljettu ajan rinnalla
- katoaa aika, keskeytyy matka
toisiaan muistavat kaipausta tuntematta
vaikka keskiössä tunteen tuvan
korkealta annetun elonluvan
 
Todellakin, kerrospukeutuminen on hyvä tärkeää.
Ajatuksia herättävä runo kielikuvineen.
 

Käyttäjän kaikki runot