lentoisilla

Runoilija 8c3ac741176dd0263f9f7b7c87042295

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2017
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
takaisen päivän
sielunsa ruumenilla

eilisestä
nainen hyvämieli

väärässä ajassa
puetulle kun sielua

kastelluilla
kasvoja
suihkussa kävijän kastuneita
hienommille

hienovaraisia
siirroila
poimii murusia lounaan astioiden

laskeutuvan aamiaiselle kahvikuppia
kuiskaa nimeäsi

tuntein

tasaantunein


tauottoman tauolla tasatunnein
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rauha sielun, jano nielun
lento vaikka leppoinen
muistaa hetken kiihkoisen
ehken oikein, vaikka väärin
kellä nyöri tiedon määrin
- elämässä edestä ja takaa
ajatuksin sydän sijallansa makaa
kuten helle viileyttä kaipaa
hyljätyllä kalteaa on sydänlaitaa
- tyytyä tyytyisyyteen, paras olo
mielessä suurin tarpeen huutokolo
 
Tunteet on todellakin hyvä välillä tasata.
 

Käyttäjän kaikki runot