hillityn

Runoilija 8c3ac741176dd0263f9f7b7c87042295

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2017
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
reunuspehmeillä päiväisen
kengättimeni

niinkuin vain muotia nyt on

kävellessä kilometrejä
laulavan tolkuilla

kahdet minullakin
sieluni;

vaatteeni omituisiksi
vaateetta
reunuspehmeillä

asun nukun tuulettimen rytmiä

yksinäinen kahvikuppi
jättää sokerit
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että jää sokeria pohjalle.
todellisen tuskan ja kivun
muuttuneen kyvyn ja tahdon
särmät on pakko pehmittää
milloin kieltää, milloin koittaa kestää
elämä on aikaa annetuin ehdoin
muutos sen kehää, hahmotonta armoa
ja sen puutetta
 
Onpas kiva runo!

Tästä on moneksi,
täytyy todeta, piristävää luettavaa.

Kengättimeni, wau!
Hieno tyyli ja rytmi, pidän paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot