Turvallisen

Runoilija 8c3ac741176dd0263f9f7b7c87042295

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2017
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
hiljaisuus aamun hetkessä
raksuttaa kahvia

narina lattian laudoissa
kuin kaiuton puhuja
ajattoman vartija kiireettömän
pohjoisen valon
kevyen ikkunan

muistojeni vihkosta lehdiltä
runojasi luen kirjeitä


hiljaisuus aamun
raksuttaa kahvia
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

haikeää kaipaus, ymmärtävää ystävyyttä
tutusti aamukahvin raksutuksessa
lattialautojen suojanarinassa
liiaksi ei valo, varjo erkane
hiljaisuus entisestä lavertele
- ihastuin runosi tunnelman kantoon
 
kiitos
Aamu on hiljainen, vaikka kahvia juo minä en.
 

Käyttäjän kaikki runot