Turhautuminen.

Runoilija lovew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest"
 

Tyhjiä lupauksia

Sanoja, sanoja, sanoja

Pettymykset täytettynä
Vaikka lupasit ettei mun koskaan enää tarvitsisi olla
surullinen

Onnellinen vain muistoissaan

Vai onko se sittenkin epäuskoa
Vanha luottamuksen puute

Jos uskoo etteihän minulla voi olla asiat kauan niin hyvin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot