Hetkissä
pieniä kuvia
välähdyksiä
enteilee tummia tuulia
Hymyjen hiipumista
kosketusten kaipaamaan jäämistä
Ja pahinta on se
tunne
ettei enää ensi kerralla olla
yhtä täynnä
hempeitä ajatuksia
Selite:
Pelkoja ja liian pitkiä eroja.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi