Aamukahvi.

Runoilija lovew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest"
 

Kerran oli
taivaalla tähdet
piirrettynä oikeille paikoilleen

Toteutuivat toiveet

Tänä aamuna
Kahvikupin reunassa halkeama

Ja ärsytys ei johdu mistään
naistentaudista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot