Uusi päivä.

Runoilija lovew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest"
 

Puiston tori täynnä ihmisiä
Otat kädestä kiinni etten katoa

Savuinen pubi
Me nurkkapöydässä kuiskaten suudellaan

Sun sängyllä
Makoillen vaan
joskus koko päivä
vain tuijotellen toistemme silmien sävyjä

Ja silti niinkin umpirakastuneena
toinen päivä pelottaa aina

Ei turhia lupauksia
Mutta ei edes niitä tarpeellisia

Jaksa vielä huomiseen

Selite: 
..Äh.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot