Kaipaan sua
Olemaan mun lähellä
Pahan päivän varalle
Tai vaikkei niitä tulisikaan
kuin harvakseltaan
Kaipaan sua
Kertomaan hetkistä
Joita en huomaa
Asioista jotka näemme eri tavalla
Kaipaan sua
Niiden pahojen päivien varalle
Kun itku tulee ilman syytä
Salaa syytän sua
Kun et ole silloin vierellä
Selite:
I K Ä V Ä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Luit ajatukseni ja puit ne sanoiksi kauniimmin kuin itse olisin pystynyt.
"Kaipaan sua
kertomaan hetkistä
joita en huomaa
asioista jotka näemme eri tavalla"
-upeasti ilmaistu, samalla tuli myös mieleeni, että kaipaa toista ihmistä omaksi peilikseen, josta voi itseänsä heijastaa. Kaipaus rinnassa kipristelee itsellänikin, mutta runosi lohdutti pienen hetken.
Tämä on ihana. Tuollaiset pahat päivät kyllä liiankin tutuiksi tulleet välillä.