Kohti vapautta

Runoilija Nhan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2017
Viimeksi paikalla: 13.5.2024 0:04

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sekasorrosta syntynyt
kaaoksessa kasvanut
entropialle ehdollistunut

Etsii muista valtaa, loistoa
perusteetonta
ja hautoo kostoa

Peloton oman elämänsä ritari
manipuloinnin mestari
oikeudenmukaisuuden sankari

Valuttaa veren ylimielisten
sammuttaa janonsa sitä äänekkäästi ryystäen
nälkänsä heidän lihansa pyhyyttä loukaten

Ei kyse ole ilosta
vaan tarpeesta
pakottavasta paineesta

On löytänyt myös nautinnon
kivun kautta jumalaisen intohimon
helmeänsä turvottavan passion

Kuuluu kunnia siitä sattumalle
aidon kauhun kokemukselle
kaltaisensa aseen osoittaessa alavatsalle

Ihmismieli äärettömän nerokas
uhan edessä usein varsin voitokas
vaik' ois lopputulos täysin irvokas

Tänään lempeyttä ylevämpää
ei saata enää ymmärtää
kuin luotettunsa veitsen 
joka häpykumpunsa punaraitaiseksi viiltää

Niin törkeää
vääristynyttä ja silmiinpistävää
taivaallisen väkevää

Elinehto silti on se hälle
joka kerran syntyi keskelle
rajatonta kehityksen häirintää
loputonta sielun, hauraan mielen mylläkkää

Mitä tietää muka onnesta
armahduksesta tai laupeudesta? 

Käsiksi onko päässyt salaisuuteen?

Niin monta tapaa liittyä on rakkauteen
turvallisuuden tunteeseen

Niin lyhyt matka tuskasta auvoon
ja tilaan euforiseen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, nautitaan ja kärsitään yhdessä, tämäkin vuosi.
Mystiikkaa tulvii runosi. Luin useampaan kertaan. Vahvoja mielikuvia.

Kiitos kommentista! Niitä on aina ilahduttava lukea. Jos tohdit niin kuulisin mieluusti mielikuvista, joita sinussa heräsi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nhan Tahdonvapaus 22.10.2023 12 Runo
Nhan Vastuuton 9.9.2023 3 Runo
Nhan Myrkytys 22.4.2023 6 Runo
Nhan Kohti vapautta 8.1.2023 3 Runo
Nhan Haiun kaiku 4.1.2023 10 Runo
Nhan Jaetun fantasian loppu 2.1.2023 5 Runo
Nhan Harmoniaa 1.1.2023 5 Runo
Nhan Saalis 29.12.2022 15 Runo
Nhan Haureus 20.12.2022 11 Runo
Nhan Anteeksianto 19.12.2022 6 Runo