Vaaleaanpunaista hattaraa
hervotonta kirkunaa
hilpeää naurunremakkaa
tikkunekkua tahmeaa
karusellimusiikki lempeää
ylösalas heposet lennättää
kieputtimen pyörrettä hirveää
aivan on pyörällä pää
karkkipuodin tikkari raitainen
jätskikastike kinuskintuoksuinen
salmiakkitanko äkäinen
suklaa poksuva valkoinen
tuonne vielä tahtoisin,
hei mennään tule sinäkin
sua silmät kii kädestä puristin
jo valmiiksi pelkäsin
vaunut korkeuksiin nousi naksuen
sitten pysähtyi kolahtaen
sitten se pelko tahdokaan en
huuto pelon ja riemunsekainen
päivä riemu ja värikylläisin
vielä mä jäädä tahtoisin
kotimatkalla autoon uinahdin
taisit kuorsata sinäkin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihanaa lapsenoloista iloa...voin melkein haistaa ja maistaa :)