Vapaudenkaipuu
hänen hennoissa
siivissään
saa minut värisemään
pelosta.
Laulan.
Laulan sydämeni tyhjäksi
kesäaamuun.
Laulan pelkoni
pihapuille.
Sinulla olkoon suojaiset
tuulet.
Levitköön siipesi
ilmojen ylle.
Lepää luottamuksen
sylissä.
Niin tekee emokin.
Kun on aika.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo!