Hullu
sanoi enkeli,
jonka siivissä oli
hiekkaa.
Ja se hiekka putosi
minun silmiini,
kyynelten
sekaan.
Nykyään itsesuojeluvaistoni
kieltää puhumasta
enkeleille,
joiden siivissä
on hiekkaa.
Selite:
Jyvät akanoista..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi