Veden hyinen vapaus
varpaideni ympärillä.
Koivujen huurre
tipahtelee
laulaen lupausta
keväästä.
on aikaista.
Kylmän kumartuessa
aistin
mullan muhean tuoksun.
Juurien röyhkeä halu
kasvaa
heräilee unestaan.
Talvi venyttelee taustalla.
On väsynyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi