Syysaamun oranssit
sormet
vasten minua.
Sen kirkkaus häikäisee
sieluani,
kauneus koskettaa
sydäntäni.
Metsän sammaleessa
kuulen askelteni
keveän äänen.
Rannan polku laskeutuu
suutelemaan vettä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi