Minun paras ystäväni
on Toivo
Sillä joka kerta
kun elämä
repii kaikkein
kipeimmät
haavani auki
tai
tuuppii minua
kohti reunaa
Joka kerta
pudotessani
On jokaisen
kuoppani pohjalla
ollut alimmaisena
Toivo.
Selite:
Tulipa vaan mieleen...eikä mennyt pois ;)<br />
Toivo-Raasu.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniisti kerroit ihmiselämää kannattavasta toivosta...
voi että miten ihana, lohtua tuova runo :)
Hyvää ystävänpäivää!
Rapsuta Toivoa hellästi leuan alta... Ja huomaatko, kuinka kirkkain silmin se sinuun katsoo?
Ziu!
Aivan mahtava runo.
Pidä tuo asenne aina mukanasi.
Elämän myönteinen vahva runo!!
Mulla on ystävänä usko jonka turvin uotan aena huomista.
Kaunis runo. Kunpa jokaisen kuopan pohjalla asuisikin toivo, eikä sen kaksoisveli epätoivo.
Tosi ystävyyttä ei kaada myrskyt tai pienet välimatkat. Ihanasti saatu esiin juuri oikea tunne :) Suosikkeihin <3
Varmaan meidän kaikkien ystävä.....
Onneksi sait sanoiksi...