Jos voisin näyttää
mitä näen
Kun Isä puhuu
Sinusta
Niin, ettei sydämeni
pakahtuisi rakkaudesta.
Jos voisin kertoa
mitä kuulen,
kun Hän katsoo
Sinua
Niin, etteivät sanani
murtuisi.
Ei mikään puro solise
Kauniimmin
Eikä ääni soi puhtaammin
Kun Hän kutsuu
Sinua nimeltä.
Hänellä on Sinulle
Nimi
maailman jokaisella
kielellä
Joista jokainen merkitsee
Kallisarvoista Aarretta.
Tiesitkö Rakas Siskoni,
Että olet jalokivi
Isän kädellä,
Made In Heaven.
Selite:
<em>"Sillä suurin niistä on Rakkaus..."</em>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
tosi upee ihan kyynel silmälle vierähti ;)
Upea runo.
Lämmin runosi on ihana sanomaltaan ja tunnelmaltan. Ilahduttaa ja lohduttaa.
Kiitos ihanasta runosta, joka toi hyvän mielen. :)
Upea runo. Timanttia.
Todella kaunis ihana runo!
Kaunista
Sykähdyttävä.
Todella kaunis ja herkkä runo, tätä pitää palata toistekin lukemaan.
Erinomaisen kauniisti kirjoitat Isän rakkaudesta.
Tämä koskettaa todella syvältä.
Siunaavin ajatuksin Valde.
Kaunis ja koskettava runo! Todella hienosti kirjoitettu!