Hei,
poistimme nimimerkkisi Rakkausrunot.fi- sivustolta, koska et ollut julkaissut ainoatakaan runoa.
t. Ylläpito
Sääntökohta:
1.7. Ylläpito poistaa tunnukset, joilla ei ole sivustolla julkaistuja runoja.
***********
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi