Sallimus?

Runoilija Syksyn Tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään kuljen tietäen
että yläpuolella kivun,
surun
ja kyynelten

Loistaa säde lämpöinen
Iankaikkisen Rakkauden



Suosittelen Lämpimästi: Attor_Ulel


 

Väittävät,
että sodassa ja rakkaudessa
olisi KAIKKI sallittu

Aika rankka väite,
enkä minä uskaltaisi
sanoa niin

Sallittu on ainoastaan
se, mihin itse annat
itsellesi luvan
ja olet tarpeeksi viisas
kantamaan tekojesi
seuraukset.

Selite: 
Joskus väännöt voivat yltyä niin pyhiksi, keinot niin epätoivoisiksi, että oikeutus on hypännyt kyydistä jo monta pysäkkiä sitten...käsi kädessä järjen kanssa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot